Saturday 1 August 2015

Violet Persimmons Sweater. Uus kampsun, ehk Talv tuleb niikuinii.


I did not have any plans to knit a sweater for me this summer. As soon as I saw new sweater Season of Persimmons from Connie, I was hooked. I really liked the geometric design of it. I asked Connie does she need a test knitter and I were really happy when she said yes. I made some changes in stitch counts because my yarn, Drops Cotton Merino, was slightly thicker than required.  

I am very happy with the result. By the way, the sweater can be worn inside out as well, looks great both ways.                         The instructions are easy to follow and very well written. Connie is very talented designer. I love her shawls and sweaters for which she designs her own stitch patterns. I hope to knit the Tulip Shawl soon.                                                                                 
My project in Ravelry.

Tegelikult polnud mul mingit plaani suvel kampsunit kududa, aga kui Ravelrys yellowcosmo uus sviiter Season of Persimmons silma jäi, pakkusin end kohe testkudujaks. Mind huvitas see omapärane geomeetriline disain. Muuseas, kampsun on kahtepidi kantav, ka pahem pool näeb põnev välja. Minu lõng, Drops Cotton Merino, on soovitatust veidi jämedam, seetõttu muutsin natuke silmuste arvu. Oleksin ju võinud vähe avarama kududa, aga alati on ju lootus kaalust alla võtta ;) Lugesin ka kommentaare lõnga kohta, et see venib. Varrukad juba venisid peale pesu pikemaks. Lõng oli mõnus kududa. Ainus, mis mind tõsiselt häiris, olid kohad, kus üks niit oli katkenud. Selliseid kohti oli pea igas tokis, mõnes isegi kaks. Mis te teete sel puhul? Katkestate lõnga? 

Kampsuniga olen väga rahul, hästi mõnus tundub seljas.     Disainerit kiidan väga. Õpetus on hästi arusaadavalt kirjutatud. Connie on andekas disainer, tal on palju põnevaid salli- ja kampsunimustreid. Tulbisalli võtan varsti varrastele.  
Lõnga- ja vardainfo Ravelrys.


7 comments:

  1. Väga põnev kudum. Ilus värv.
    Mina pigem katkestan lõnga ära. Aga üldiselt on see ikka väga häiriv, kui igas tokis selline kaos valitseb.

    ReplyDelete
  2. Väga põnev! Ja sobib sulle ka nagu valatult. Ilus!!!!

    ReplyDelete
  3. Suur tänu! Andekas disainer, keerulist pole ju eriti midagi, kuid efektne näeb välja.

    ReplyDelete
  4. Kift kampsun see lilla! Aga kuidas ta seljas on - mugav? Ma olen alati kahtleval seisukohal nende keeruskootud mudelite pärast, et kas seljas ebamugavalt ei kisu iga tükk isesuunda?

    ReplyDelete
  5. Paistab tõesti väga põnev!

    ReplyDelete