Monday 31 August 2015

Tulip Shawl. Tulbisall.


I always take a knitting project with me while I'm on holiday, especially when it is long trip by car or airplane and rainy weather is expected to be forecasted. This time I took with me very beautiful Tulip Shawl pattern written by yellowcosmo aka Connie. She is very talented designer, her patterns are well written, easy to understand and follow. Knitting the Tulip Shawl required a lot of attention. I used stitch markers, followed the central stitch of the chart but still had to rip back some stitches every now and then. 
Information about needles and yarn is on my project page in Ravelry

Connie, I love your patterns!


Puhkusele minnes pakin ikka kudumise kaasa, eriti teades, et pikad autosõidud ja ilmselt ka vihmased ilmad on tulemas. Seekord võtsin kaasa imekauni Tulbisalli mustri, mille autoriks on yellowcosmo ehk Connie. Kudusin hiljuti tema mustri järgi kampsuni. Andekas disainer, kaunid ja hästi kirja pandud mustrid. Connie on meister looma originaalseid pitsimutreid, ja kui keerukaid! 
Salli pitsimustri kudumine nõudis täit tähelepanu, abiks oli hulk silmusemärkijaid ja kogu aeg jälgisin ka mustri keskjooni. Sellegipoolest pidin tihtipeale mõned silmused tagasi harutama, õnneks mitte ridu. Venitamisel leidsin ikka ühe koha, mis oli valesti läinud. Lõdvestuda sai tagasiridadel, kus pole mustrit vaja jälgida. 
Connie, ma armastan su mustreid!
Lõnga- ja vardainfo Ravelrys.




4 comments: