Wednesday 31 December 2014

My Knitting Review of 2014. Kudu-aasta kokkuvõte.

It is easy to get an overview of my knitting thanks to Ravelry. This year I completed 18 knits and 1 crochet project, a small basket. I have done quite well compared to last year when I finished 11 projects. I am most happy with four sweaters I knitted, two for me and two for my daughter. I love them all, I do not have a favourite sweater. 
I am a bit unhappy about not finishing the Haapsalu scarf. The body of the scarf is ready but I haven't brought myself to casting on hundreds of stitches for the edge lace. I promise myself to get it done during next spring.

Have a wonderful New Year full of great knitting, dear friends!


Kudumisest ülevaadet saada on lihtne, sest kõik on Ravelry's kirjas :) Sekka on eksinud ka heegeldatud korvike, kuid see ei muuda üldpilti. Suurte tegijatega ma ennast ei võrdle, sest valminud on ainult 19 tööd. Kui aga võrrelda 2013 aastaga, on edasiminek märgatav, sest toona valmis 11 tööd.
Aastajooksul valmis neli kampsunit, kaks endale, kaks tütrele. Ühte lemmikut pole, armsad kõik, kolm neist kootud oma peast. ilma juhendita. Hea meel on, et Mariusgenser sai ära kootud, ootas teine aastaid järjekorras.
Üks asi jääb küll kripeldama, sest mu esimene Haapsalu sall jäi lõpetamata. Salli põhiosa on ammu valmis, kuid ma pole suutnud ennast kokku võtta ja sadu silmi üles luua äärepitside kudumiseks. Luban, et uuel kevadel lõpetan salli!
Kootud meetrite kokkuarvamisega ma ennast vana-aasta õhtul vaevama ei hakka :)

Rõõmsat ja käsitöörikast uut aastat, armsad sõbrad!

5 comments:

  1. Kõige ilusamat uut teguderohket kudu- ja õmblusaastat sulle!

    ReplyDelete
  2. Neli täiskasvanu mõõdus kampsunit on aasta kohta tugev saak. Kes seda suudab, toda võib küll Suureks Tegijaks nimetada. :)
    Tegusat uut aastat!

    ReplyDelete
  3. Sekundeerin Sokikese väljaöeldud mõttele ja kui kudutöödele veel õmblus- ja muud toimetused lisada, siis peavad ikka väga paljud Sulle alt üles vaatama ning hoidku meid hea saatus, et me kaelasid ära ei nikasta!
    Rõõmsalt toimekat alanud aastat Sulle, kullake!

    ReplyDelete
  4. Ohhoo, tore saak! Ilus väljapanek ka.

    ReplyDelete