Saturday 16 March 2019

The Sokikesed Pattern Update. Sokikeste muster täiendatud.


Do you remember the Sokikesed socks I made last summer? I wasn't entirely happy with the charts.  So I decided to create new charts, a separate chart for each size. There are four sizes given with four options on how to work the lace pattern on the top of the foot. Can you spot the difference in stripy and white sock patterns? One is small and textured, another more open and lacy. 
The pattern is updated in Ravelry now.
Summer is just around the corner, time to knit summery socks again!

* * * 

Kudusin need Sokikesed ja kirjutasin mustri möödunud suvel. Tundus, et skeemid võiksid paremad olla. Mõni kuduja oli väheke segaduses, kuidas skeemi lugeda. Nüüd võtsin kätte ja tegin uued skeemid, iga suuruse jaoks oma skeem, kokku neli suurust. Mustrivariante, mille vahel valida, on ka neli. Tähelepanelik vaatleja märkab erinevust. Triibulise soki muster on kompaktsem, valge soki muster avatum. Erinevus on ka sokininal, ühe muster moodustab kolmnurga, mis küll ei paista hästi välja kirju lõnga tõttu.
Suvi pole enam kaugel, aeg suvesokke kududa!

2 comments:

  1. Kenad sokikesed on mõlemad, mis pildilt näha! Just suveks sobilikud!

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Elina! Sokid tegin valmis, aga kandmiseni ei jõudnudki möödunud suvel. Puuvillasegune lõng ja pitsimuster sobib ju suveks hästi.

    ReplyDelete