Wednesday 9 March 2016

UFO: Unfinished Object. Poolik kudum.

I can't believe it's four years since I started this project. According to my Ravelry project page, it is so! As I remember I knitted it in March and April, then the weather turned to be warm and I was about to run out of the yarn. Anyway, I'm determined to finish it now. Have to change my original design though. 


Vahel on nii, et kudum jääb pooleli ja on raske leida motivatsiooni see uuesti käsile võtta. Nüüd tundus õige hetk olema poolik töö välja otsida. Oma peas arvasin, et alustasin kaks aastat tagasi, kuid Ravelry väidab, et neli aastat! Niipalju mäletan, et kudusin märtsis-aprillis, siis läksid ilmad soojaks ja selgus, et lõnga jääb väheks. Muudan esialgset ideed ja üritan jõuda võiduka lõpuni. Vaatame, mis välja tuleb :)

3 comments:

  1. Miskit kevadiselt kaunist on siin valmimas.

    ReplyDelete
  2. Tõepoolest aeg lendab ning mõnikord kaob huvi sootuks. Siin on juba tehtud päris palju samas annab seda kudumit uute ideedega rikastada. Ootan, mis saab.

    ReplyDelete
  3. Kena muster!
    Kuna nõnda suur osa on juba valmis ja noh... blogis nüüd ka endale sõnad peale loetud, siis tõenäoliselt saab kevadkampsun ka valmis!

    ReplyDelete