Monday 23 August 2010

Firefox, lacy sweater.


Rõõm sviitri valmimisest on nii suur, et ei saa mitte esitlemata jätta, vardasoe alles! Pilt on kahjuks vilets. Sajab ju kogu päeva. Alustatud sai juba ammu, kuid ei istunud hästi ja oli vaja harutada. Nii ta seisma jäigi. Nüüd Isetegija aastaprojekti Käsitöö läbi aastaaegade suvetööks ideid otsides jäigi see poolik töö näppu. Harutasin ja kudusin, kuigi kahtlen veidi, kas kvalifitseerub projekti?


Värv selline telliskivipunane, pildilt paistab rohkem oranź. Ikka ülevalt alla raglaan. Ääred said küll peenema vardaga kootud, kuid kardan ikka, et venivad välja. Ei ole eriti kogemusi puuvillase lõngaga. Ja esialgne läige on ka harutamiste käigus kaduma läinud.

Koemuster raamatust Knitting Patterns Book 250 by Hitomi Shida, chart 177.
Lõng on mereseeritud puuvillane Louisa Harding Nautical Cotton, 10 tokki.
Vardad nr. 4 ja 3,5.

8 comments:

  1. Oi su sviiter on kena. Eriti meeldib mulle selle muster. Sa teed ikka väga kauneid asju alati. :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Astraco! Eks siin ainult see mustri võlu olegi, tegumood ju tavaline.

    ReplyDelete
  3. Mustri võlu ongi hea näidata klassikalise tegumoe juures, tulemuseks alati klessikaliselt elegantne kudum. Väga kaunis värv! Mina ka hiljuti kurvastasin kauni läike kadumise õle peale puuvillase eseme niistumamist, oh kui kahju oli, aga no mis teha :)

    See vanaemaruudu moesolek on jah müstika, panin seda mingi aeg tagasi tähele ja nüüd ilmub tasapisi juba kõikjale, see on armas!

    ReplyDelete
  4. Nii kena sviiter ja kaunilt kootud muster!!!

    ReplyDelete
  5. leidsin tänu Ravelryle Su blogi, nüüd on avastamisrõõmu:) see Firefox on väga kaunis ja juba nägin ka teisi põnevaid kudumeid, mida asun nüüd lähemalt uurima :)

    ReplyDelete
  6. Suur tänu heade sõnade eest Heli, Moni ja Anu!
    Anu! Rõõm on mõlemapoolne!

    ReplyDelete
  7. Mulle meeldib selle juures kõik, see toon, see muster ja eriti tegumood, nn. poolvarrukad on minu lemmikud!

    ReplyDelete
  8. Tänan, Laura! Mulle ka meeldib. Ainus asi, et puuvillane lõng pole eriti elastne, varrukaotsad lähevad vormist välja.

    ReplyDelete