Thursday 16 May 2019

New pattern: Let's Twist Again! Uus muster!




Last December I designed the Let's Twist Again mitts pattern. I loved these tiny cables/twisted stitches so much, couldn't get them out of my head. The pattern looks great on socks too, isn't it?
Summer is on its way and maybe you don't knit socks anymore but I do, all year round! Let's Twist Again socks pattern was released last week. Both patterns are available in my Ravelry store. Want both? There is an offer available for you: buy one get another for half price.
I'm working on a new sock pattern at the moment. Should I release it in June or wait till September? Can't decide... Before that, I made a pair of mitts. The pattern is on the tech editors table. I might publish it in my blog. Would you like to knit along? We might start next week. 



Kes veel suvel sokke koob? Mina koon aastaringselt! Detsembris avaldatud vikeldatud sõrmitute muster sai nüüd ka sokkidele. Tore reljeefne muster, kas pole? Sokid on kootud alustades varbast, kannakiiluga ja tugevdatud kannaga. Veidi jämedamast lõngast, sport weight, vardad 2,75 mm. 
Mõlemad mustrid saadaval Ravelrys.
Momendil on varrastel järgmised sokid. Ühed sõrmitud said paberile, plaan on need avaldada blogis osade kaupa. Kas soovid kududa koos? Alustame järgmisel nädalal?



2 comments:

  1. Geomeetriline muster meeldib mulle alati ja kui on mängitud vaid koepindadega (ilma värvivahelduseta), siis seda enam!
    Aga sokkide kudumiseks ei ole ükski aeg sobimatu - kui vardad otsustavad, et "Nüüd!", siis ei jää üle muud, kui kutsele reageerida! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õige küll! Otsest sokivajadust pole, aga ikka koon :D

      Delete