Sunday 25 October 2015

Sunshine on a Cold Morning Socks. Sokid kui päike külmal hommikul.


It was my second time to run a secret knit-along in the Estonian handicraft forum Isetegija. There were eight different patterns provided. Each participant got one randomly chosen pattern and knitted sock cuffs in that pattern. I knitted one pair of socks but I am quite sure I will want to knit some other patterns later. I called my socks Sunshine on a Cold Morning because of my choice of colours of yarns.
All socks knitted can be seen in the end of this thread in forum.
My socks in Ravelry.



Kudusime jälle koos salajasi sokisääri Isetegija foorumis. Mina kudusin Lootoslille mustriga päikeselised sokid. Kasutasin ära lõngajääke: kollane oli üksik tokk puuvilla ja meriino segu ning labaosas Noro sokilõng. Noro lõnga sai kunagi ammu ostetud kaks tokki. Olen seda kasutanud nelja sokipaari kudumisel, nüüd lõpuks sai otsa.
Suur tänu Mimm'ile ja le_.li'le, kes annetasid salakudumiseks oma koostatud kirjatud mustreid. Ilma teieta poleks seda kooskudumist toimunud! Pitsimustrid on pärit erinevatest mustrikogudest.
Kindlasti koon veel nii mõnegi sokipaari salakudumise mustrite järgi.
Osalejate kootud sokipaare saab näha foorumis selle teema lõpus.
Minu sokid Ravelrys.


3 comments:

  1. Foorumiteemasse laekuvaid fotosid vaadates aina ohkan ja õhkan. Tean kindlalt, et kõiki kauneid mustreid ei oskaks-suudakski kududa, aga seda enam imetlen oskajate kätetööd. Kummardus neile, kes mustreid loovad ja Sulle, et Sa selliseid toredaid projekte vead!
    Sinu sokid säravad tõesti justkui päikesed!

    ReplyDelete
  2. Väga kenad ja päikselised sokid!

    ReplyDelete