Wednesday 21 September 2011

Checkered Noro. Ruudulised Noro triibud.


Noro Kureyon Sock yarn colors are great but downsides are thick-and-thin tendencies of the yarn. Toe-up, 64 stitches on needles.

See oli ikka väga pikk jupp aega tagasi, kui kirjutasin lõpetamata palast. Tookord jäi asi seisma, üles kah ei harutanud. Nüüd siis ikka otsustasin jätkata sealt, kus pooleli jäi. Lõngaga eriti rahul pole. Hulga väga peenikesi või jämedaid kohti, ühes kohas oli väga järsk üleminek punaselt rohelisele, teises kohas sõlm sees ja fuksiaroosa mererohelisega kokku sõlmitud.

Alustasin varbast, lõpetasin ikka nõelaga, kand on hiljem sisse kootud. Vot sellist kanda kudusin esmakordselt. Kuidagi kipakas jäi, aga pole hullu. Olen kellegi blogis õpetustki lugenud, kuid ei leidnud üles.


Yarn / lõng: Noro Kureyon Sock 68 g.
Needles / vardad: 2 mm
64 silma varrastel.
Kaks erinevat sokki :)

3 comments:

  1. Projektis või mitte, aga triibikud on toredad ikkagi ja ehk tulevad oktoobrikuus veel mõned sokid !
    Elina.

    ReplyDelete
  2. Suur, suur aitäh nende armsate triibusokkide eest. See lõng on mul kaua kapis järge oodanud, nüüd tean, et sokid tulevad sellest ilusad!

    ReplyDelete
  3. Aitäh Elina! Lähiajal sokke plaanis pole, kuid kes teab, plaanidel on komme muutuda!
    Tänud, Monika! Ma ka omal ajal ostsin lõnga, nähes teiste kootud triibikuid sokke/põlvikuid. Enda omad tunduvad ikka väga erinevad olevat. Ongi hea, üks saab vasaku ja teine parema jala sokiks :)

    ReplyDelete