Monday 25 April 2011

Dark warmth. Tumedatooniline soojus.


Huvitav, miks mulle värvivahetusega lõngad keras nii meeldivad, kuid kudumina pole enam see... Mohäär on soe, mõnus ja kerge. Nii see kamps välja tuli, mitte just päris nii, nagu ette kujutasin.

I quite like variegated yarns in skeins but not so pleased with knits. Anyway mohair is cozy, warm and lightweight.


Palmikukeerd kummalgi küljel, hoiab vööd paigal ja kahandab vöökohta. Detail, mis mulle meeldib! Arvan, et kannan vööd taha seotult.

I like this small cable on both sides to hold the belt.




Lõng / yarn Filatura Di Crosa Mohair Multi 300 g.
Vardad / needles 4 mm and 3.5 mm.

8 comments:

  1. Kamps on väga ilus...paistab nii mõnusalt soe ja pehme!
    Aga kirjude lõngade osas olen nõus Sinuga...mulle ka keras meeldivad rohkem ja valmistööde puhul olen nii mitmelgi korral pettunud olnud.

    ReplyDelete
  2. Oi kui kena kampsun. Ja palminud ääretult põneva lahendusega. Värvitoonid sellel kampsunil mulle küll väga meeldivad. Kuigi eks see toonides lõnga kudumine on alati selline, et ei tea mis sealt välja tuleb. Ma ootn alati enamat, kui tuleb :) Äkki viga hoopis minus?

    ReplyDelete
  3. Mina eelistan küll riideid, mis mu suurt kõhtu varjavad ja seetõttu ei saaks taolise lõikega riietust kanda, aga kehaliste probleemideta inimese seljas on see ikkagi väga ilus kampsun. Ja värvid... no tegelikult on need ju ka igati meeldivad ning see "vööaasade disain" on vahva idee !
    (Ohhh, kui ma vaid suudaksin paremini villast ´taluda`!)
    Elina.

    ReplyDelete
  4. Kampsun meeldib mulle väga, kahju, et ei tulnud selline nagu lootsid. kahjuks on mul samad kogemused, et keras meeldi lõng väga, aga kootuna enam mitte nii väga :(

    ReplyDelete
  5. Suur tänu kõigile! Tuleb välja, et ma pole ainus, teistelgi sama kiiks kirjude lõngade osas.
    Elina! Mul tegelikult sama probleem! Kudusin nii kaua, et võtsin vahepeal mitmeid kilosid juurde ;)Nüüd vaatan, et oleks laiemaid hõlmu vaja :)

    ReplyDelete
  6. See on ilusate värvidega kampsun - mulle meenutab natuke vikerkaart.
    Nende üleminekutega lõngade osas olen samuti "keras meeldimise" parteist. Nüüd, Malabrigot kududes, sain aru, et lühemate värviüleminekutega lõngast tuleb kudum rohkem minu maitsele.

    ReplyDelete
  7. Tänan, Meeli! Muuseas õige toon on see tumedaim, viimasel pildil.

    ReplyDelete
  8. Sel juhul on äikesepilve taustal olev vikerkaar :)

    ReplyDelete