Saturday 9 February 2019

Weekend Freebie! Sel nädalavahetusel tasuta!


I just got back from a short break in Spain. The weather was nice and sunny but the wind was chilly some days, so I needed a shawl to keep me warm. Back in dull and rainy England, I realized how much I miss the sun and warmth. I read about snow, ice and well below zero temperatures in my homeland Estonia and other Nordic countries. I know how short the days are there and how little daylight can be seen. I can't send you sunshine but I can brighten up your day by gifting you a pattern! Let The Blue Surf Shawl remind you the summer is on its way.
Follow Arella Seaton Design on Instagram and/or Facebook and find the coupon code for the free pattern. Offer ends on Sunday, 10 Feb 2019, midnight. 
Don't forget to add the pattern to your favourites in Ravelry, knit and share your project!
Thank you!

* * * 

Jõudsin just tagasi lühikeselt puhkuselt Hispaanias. Ilm oli ilus ja päikeseline, kui ainult seda külma tuult poleks olnud! Tuule vastu oli hea abinõu mässida soe sall ümber kaela ja õlgade. Tagasi hallil ja vihmasel Inglismaal igatsen juba soojust ja päikest. Loen postitusi ja uudiseid kodusest Eestist ja põhjamaadest, kus paks lumi ja jäide on maas. Tean, kui külmad ja pimedad on talvised päevad. Ma ei saa Sulle saata päikest, kuid saan muuta Su päeva helgemaks kinkides Sulle sallimustri (kahjuks ainult inglise keeles). 
Laigi ja jälgi Arella Seaton Design lehte Facebookis ja/või Instagramis, ning leida kood mustri allalaadimiseks. Pakkumine kehtib pühapäeva keskööni, 10. veebr. 2019.
Palun lisa muster oma Ravelry lemmikutesse, koo ja jaga oma valminud töö pilte!
Aitäh!


2 comments:

  1. Kindlasti ei suuda ma küll nii kenasti kududa ja jään esialgu julgust koguma, aga ….
    .. Sinu sall on ja jääb ikka väga ilusaks!

    ReplyDelete
  2. Aitäh, armas Elina! Loo aga silmused vardale, kui hätta jääd tead, kust abi saab ;)

    ReplyDelete