Friday 21 November 2014

Up the Stairs Socks. Trepistkäimise sokid.


I probably wouldn’t have started these socks if I had thought about it for a little while. However I let emotions get the better of me, so I grabbed my needles and yarn.
I was charmed by the unusual way of knitting these socks, starting from the heel and knitting in a spiral.
I knitted the heel higher than in the pattern because I wanted it to be more visible, however after completing the heel I didn’t carry on with the pattern and finished the socks in my own style.

As a result, I got socks with a unique effect hidden in the heel point which is shown just by walking up the stairs, hence the name – Up the Stairs Socks.


Pattern / muster Double Heelix.
My project in Ravelry.


Ilmselt ma poleks neid sokke kuduma hakanud, kui oleksin veidi mõelnud enne. Seekord said emotsioonid võitu ja haarasin vardad pihku. Mind võlus ebatavaline alustamine kannast, kududes spiraalselt. Pean ütlema, et nikerdamist oli omajagu. Kanna kudusin suurema, kui muster ette näeb, sest tahtsin, et see rohkem silma paistaks. Kannast edasi mul enam auru ei jätkunud mustri järgimiseks, lasin aga omasoodu. Tulemuseks sokid, mille kogu efekt on kannaotsa peidetud, mille näitamiseks peaks kogu aeg mööda treppe käima või muidu kandu näitama ;)


Lõnga- ja vardainfo Ravelry 's.

7 comments:

  1. Väga vahvad sokid tulid! Mis lõng see värviline on? Seda tahaks kohe lähemalt näppida.

    ReplyDelete
  2. Aitäh! Värviline on Noro sokilõng.

    ReplyDelete
  3. Kannad on tõesti efektsed, aga ka see, et nad on erinevat värvi ja üleüldse lahedalt kavandatud triibud. Tahaks kohe teha endale ka sellised.

    ReplyDelete
  4. Need on ühed ütlemata vahvad ja stiilsed sokid!

    ReplyDelete
  5. Nii toredalt erivärvilised!

    ReplyDelete