Tuesday 1 December 2009

Jaapani väädi-sall. Japanese Vine Scarf.




Ühe soojaga teine sall ka valmis kootud! Sallile kulus üks 50g/250m tokk mohäärisegust lõnga. Vardad 3,5 mm, salli mõõdud umbes 25 x 200 cm. Muster nr. 31 raamatust 250 Knitting Patterns by Hitomi Shida. Oma üllatuseks leidsin, et sama salli mustri saab osta siit.

4 comments:

  1. Kaunis! Väga huvitavad õhksilmuste read vaheldumisi "palmikutega".

    ReplyDelete
  2. Tere! Olen täitsa võõras ja sattusin seda blogi lugema hoopis hüatsindihooldust otsides-lugedes. Aga siis nägin kudumisi, neid imelisi sokke jm. Ja mul on üks suur otsing just käimas, seni tulutu. Tahaksin kududa umbes nii õhulist salli nagu see, aga hoopis jämedast ja hästi pehmest lõngast (keskmiselt nr 6 vardaga paras teha) ja hoopiski kolmnurkset... (tulemus oleks siis sall, mis küll mõnevõrra rohmakas, aga samas rohkete aukude tõttu (ka) ümber kaela kokkukäkitav (kui ilus sõna :D)). Ega Teil ei ole ideid? Raverlys olen ka natuke otsinud, aga esialgu pole veel silma jäänud :( Kui on nõu, olen juba ette hirmtänulik, kui ei, pole muidugi ka midagi katki. Teie kudumid on väga toredad, iseäranis tõesti need sokid!

    ReplyDelete
  3. Tere tulemast, Siiri! Tänan heade sõnade eest! Kahjuks ei oska nõu anda, pole sellise pilguga sallimustreid vaadanud. Loodan, et leiad meeldiva mustri. Võid ka Isetegija.ee-st nõu küsida, seal palju usinaid sallikudujaid koos.

    ReplyDelete