Sunday 19 April 2015

May I Use Your Pattern? Kas tohib teie mustrit kasutada?

Some days ago I got a message in Ravelry. A yarn store owner from Louisville, who is going to be teaching a class on mosaic knitting asked for my permission to use my  mosaic slippers  pattern and thought they would be the perfect project! 

I feel really pleased and honoured! 
This is a nice little project to learn basics of mosaic knitting in rounds and flat.
Feel free to knit up a pair, share your project in Ravelry and link it to the pattern.


Mõned päevad tagasi sain kirja Ravelry postkasti. Üks lõngapoe omanik Louisville'st Ameerikamaalt küsis luba kasutada mu mosaiiksusside mustrit oma poes kudumisklassis kasutamiseks. Mul on väga hea meel, kui keegi mu töö vastu huvi tunneb. See on parajalt väike kiire kudumine, et harjutada mosaiik-kude nii ringselt kui ka edasi-tagasi kududes. Eestikeelne juhend on küll väga lühidalt kirja pandud. Inglise ja saksakeelsed selgitavad põhitõdesid põhjalikumalt.
Koo, ja võimalusel palun viita mu Ravelry mustrile.

FBLYFLMS

4 comments:

  1. See tehnika meenutab mulle pisut Islandil aastasadu kasutusel olnud võtteid, milles kooti jalatsite sisse põhju. Helene on kirjutanud tollest raamatu ning kasutab toda tehnikat oma disanitud esemetel. Hästi efektne! Kui on huvi, siis tal on ilmunud ka raamat, mul on see kodus ja mulle õudselt meeldis see ajalooline osa sealt :
    http://www.ravelry.com/patterns/sources/icelandic-knitting-using-rose-patterns/patterns

    ReplyDelete
  2. Uurisin kohe huvi pärast, Islandi vana tehnika on sisuliselt ripskoeline intarsia. Mosaiik-kudumine kasutab venitatud silmuseid mustri moodustamiseks, võib olla nii ripskoes kui ka parempidises koes.

    ReplyDelete