Tuesday 24 May 2011

Mobile phone cozy. Mobiilikott.


I did not like to carry my new mobile phone around in the bottom of a pocketless shopping bag; so I knitted a sweet cozy/protector for it. I found a lovely Japanese butterfly pattern to use.

Mitte ei meeldi kanda mobiili taskuteta poekotis. Seega vardad tööle ja moblale kamps selga :) Leidsin armsa liblikamotiivi jaapanlanna Hitomi Shida mustrikogust.

Yarn/lõng Jil 5-6 gr.
Needles/vardad 2,5 mm.
Stitchpattern/koekiri Hitomi Shida Knitting Patterns Book, nr 139.

12 comments:

  1. Küll olen ma proovinud oma mobiiltelefonile pakkuda igasuguseid võimalusi, aga seni tulutult (nt kaelapaelaga kaelas kandmine ei sobinud kohe absoluutselt mitte) ja suurim probleem on siis, kui pole jakki või pole jakil taskuid. Peaks vist ka mingi sarnase peidupaiga kokku vusserdama - mina nii ilusat pesa küll tehtud ilmselt ei saaks.
    Aga nüüd tänane juhtum - ma oleks peaaegu armsatest liblikatest ilma jäänud ... Mulle öeldi otsesõnu, et ollakse valmis neile uut kodu pakkuma. Ohh, ma kaitsesin kui emalõvi enda õigusi .. ja säilitasin oma õnne !
    Ja ei saa ütlemata jätta, et see kevadine sinisilmne talleke on väga armas ning kindlasti rõõmustab ´villapalli´armastajat !
    Elina.

    ReplyDelete
  2. Aitäh Meeli ja Elina! Mu mobiil lausa nõudis mingit sangaga asjakest, sest selle telefoni külge ei saa rihma ega mingit vidinat kinnitada.
    Oi Elinake, nii armas kuulda, et sa vahel liblikaid lennutamas käid!

    ReplyDelete
  3. Väga armas mobiilikott ja muster on nii ilus. Mulle meeldivad väga ka Su poekotid, Sul on head kätt joonistamise peale!

    ReplyDelete
  4. Tänud, Ülle! Pean tunnistama, et olen end võõraste sulgedega ehtinud :) Minu joonistamiskäega siin palju tegemist pole, ikka sõber internet aitab :)

    ReplyDelete
  5. Väga huvitav kott! Eriti tahaks aru saada, kuidas kinnis toimib ...

    ReplyDelete
  6. Suur tänu! Kinnis toimib lihtsalt nii, et ühel pool on väike aas, teiselpool pikem sang. Pistan pikema sanga läbi aasa ja valmis!

    ReplyDelete
  7. Eee, sellest sain ma aru :D Ühe sõnaga tahaks näha ka koti teist poolt, sest kas tänu mustrile või veel millelegi hoiab kott väga ilusti ümber mobla - nagu rätsepaülikond!

    ReplyDelete
  8. Teine külg on täpselt samasugune. "Ülikond" istub hästi kuna suurem osa mustrist on 1x1 keerdsilmustega soonik.

    ReplyDelete
  9. Jaa, nagu siin juba öeldud, tõeline rätsepaülikond! Sellise ümbrisega telefoni võtad ükskõik kuhu ja mis riietuse juurde näppu või kaela ja ikka sobib, nii elegantne värv ja muster.

    Heli

    ReplyDelete
  10. Tänan, Heli! Mõtted liiguvad "pidukleidi" suunas, ehk kunagi teen valmis ka!

    ReplyDelete