Thursday 17 February 2011

Floral slippers. Lillesussid.



I found a pattern for floral slippers on Mimm's blog. Unfortunately the pattern is just in Estonian, but thank you to Mimm for writing down her Granny's pattern.


Lillesussid leidsin Mimmi blogist. Juhend ka kenasti olemas. Minu arvates ühed elegantsemad kootud susside seas! Lõin üles 26 silma, mitte 28, muidu kudusin juhendi järgi. Silmi oleks võinud veel vähem luua, küllalt sügav suss tuli. Kanna tagant võib ääre alla keerata, jääb ka kena. Lõng oli ilmselt jämedam, kui juhendis, andmed teadmata.
Aitäh Mimm, et vanaema õpetuse kirja panid!

4 comments:

  1. Väga kenad sussid ! Nüüd ajad mulle ka isu peale, ehkki susside järele otsest vajadust polegi. Njahh, ükskord ma need ikka valmis teen !
    Ilusat lillelise kevade ootust !
    Sant.

    ReplyDelete
  2. Tänud Sant! Meil juba kevad käes, lumikellukesed õitsevad! Sellist külma, kui Eestis ei näe isegi mitte halvas unenäos ;)

    ReplyDelete
  3. Nüüd siis kadedus kasvab... tänaseks ja homseks ööks lubab (Ma ei tea, miks ta lubab. Võiks parem keelata!)lausa 35 miinuskraadi. Tekib küsimus, et kas me ikka elame parasvöötmes ?
    Ainuke mõte, mis veel lohutust toob, on see, et ükskord peab see ju ka lõppema ja kevad oma rohelise seeliku ja kuldse juuksetuka ning päikeselise naeratusega meilegi külla tulema.
    Käin ikka Sinu mõnusaid kirjutisi lugemas ja käsitööd imetlemas ning soovin siis praegu kohe jätkuvalt ilusat kevadet !
    Sant.

    ReplyDelete
  4. Ilusad sussid tõesti. Ma imetlesin samasuguseid susse hiljuti ühes norrakeelses kudumisraamatus, mis muu hulgas vanaemade aegseid mustreid tutvustab ;) Maailm on väike.

    ReplyDelete