Thursday 25 September 2008

Väike vee-muusika!

Eluaeg linnas elatud ja nüüd siis keset metsikut loodust ja mägesid! Oi, kuidas see mulle meeldib, et kui aga soovi ja aega on, astun uksest välja ja olengi matkarajal! Eriti kaunis on see lõik, mis viib mööda kärestikulise oja äärt järveni. Järv on mäe otsas ja keset järve on pisike saar üleni rododendroneid täis. Vahel võtan fotoka kaasa ja lihtsalt plõksin pilte. Üleeile tuli äkki meelde, et prooviks videot teha. Ilm oli küll hall, kuid väike vee-muusika jääb meenutama seda rada.

Ja järvest ka üks meenutus. Siin käisin isegi kaks korda ujumas suve jooksul! Kohalikud üldiselt ei uju, sest külm olevat. Ma ka tundmatuid kohti kardan ja kaugele ei uju. 4-5 meetrit kaldast saab astuda ja siis läheb järsult sügavaks. Paremal kaldal on näha kalju, mis langeb vette. Ju siis ongi järv sügav.

Wednesday 24 September 2008

Appi! Help!

Appi! Nahkhiir lendas öösel mu tuppa! Ma ei taha temaga koos elada! Kuidas ma ta välja saan? Võimatu on teda püüda. Oma kajaloodiga põikleb osavalt igast takistusest mööda.

Help! Bat in my room! I d'nt want it!

Sunday 21 September 2008

Sokid, sokid, sokid!

Selle sügise esimesed sokid valmis! Jeee! Otse soojalt varrastelt pildile. Alles pesemata-pressimata. Aega läks küll palju. Oma "süü" selles on ka Isetegijal, kus veedan päris palju aega!
Need sokid on teine paar, mis kudusin alustades varbast. Lõnga ja varda info on Raverlys. Silmi on 72, tulenevalt mustrist. Lõpetamisel on kootud neli rida kahekordselt (tubular) ja siis nõelaga lõpetatud. Natuke lõdvemalt oleks pidanud lõpetama, äär on kitsavõitu. Ehk teha lõpp jämedamate varrastega?















Ostsin uued Addi sukavardad nr. 2 sokkide kudumiseks. Varem olin kasutanud Addi ringvardaid ja väga rahul nendega. Seda ei saa aga kahjuks öelda sukavarraste kohta. Päris kõveraks suutsin nad kududa!

Saturday 20 September 2008

Postcrossing 16.

Seni viimane kaardike on tulnud Taiwnist, ikka veel Taani aadressile saabunud. Pildil on kõige ajaloolisem ja tähtsam hotell Taiwanil, Yuan Shan Hotel ehk Grand Hotel. The most historical and important hotel in Taiwan, Yuan Shan Hotel or Grand Hotel.





Kui ükskord jälle püsivama elukoha saan, siis jätkan postcrossinguga! Nii lahe on kaarte saada!

Scotland the Brave

See suvi möödus mul Shotimaal. Sai tööd tehtud ja ringi rännatud. Mulle väga meeldivad shoti rahvamuusika ja rahvariided (kiltides mehed on nii uhked!). Youtube ammendamatust varamust üks lugu ka! Ega üks video ikka ei suuda edastada seda tõelist feelingut! Võimas!




Panen siis ka oma esimese katsetuse salvestada fotokaga videolõiku. Kahjuks alles keset kontserti tuli meelde, et selline võimalus ka fotokal on. Seetõttu ainult üks väga lühike ja vilets salvestus.

Wednesday 3 September 2008

Sokid! Socks!

Sügis varsti käes ja soki-hooaeg algab! Heegeldustöö on natuke unarusse jäänud. Saanud innustust Isetegijast, haarasin ka vardad pihku. Juba mitu aastat tagasi olin Pitsilistest koekirjadest (peaks olema muster nr. 183) välja joonistanud ühe mustri, et vahel teel olles kududa.
Koon ja koon, ning vaatan, et tundub tuttav muster olevat. Ja ongi väga sarnane Spring forward socks.
Kui kellelgi raamat käepärast on (vist keskmine väljaanne), ehk saab vaadata, kas sel mustril seal raamatus ka mingi nimi on?