Thursday 10 April 2014

Sewing Bee.

The second series of The Great British Sewing Bee is now over and the winner is Heather. If you have not seen this series, you can catch up with it on YouTube. Throughout this series my favourite contestant has been free-hand sewer Chinelo. I was really impressed how she could sew wonderful gowns without a pattern just by taking measurements and cutting. Luckily she has started a blog where she will pass on her tips for any other budding free-hand sewers. I can’t wait for the next series of this wonderful show.


The Great British Sewing Bee, briti hobiõmblejate võistluse teine hooaeg sai läbi ja võitjaks krooniti Heather. Youtube'ist on võimalik saadet vaadata (arvatavasti) ka Eestimaal. Kogu võistluse vältel hoidsin pöialt Chinelo'le, kes jõudis ka finaali. Ta õmbleb ilma lõikeid kasutamata ka kõige keerukamaid pidukleite. Võtab mõõdud, kannab need kangale ja lõikab. Nüüd on tal ka oma  blogi, kus ta jagab oma nippe ja nõuandeid. 
Tore saade oli! Ootan huviga järgmist hooaega. 

2 comments:

  1. Chinelo oli ka meie lemmik, eriti hoidis talle p"oialt Aleksandra. Igati tore saade ja tekitas toesti tahtmise oma masinalt tolm pyhkida ja midagi kaunist ommelda ;) Naima

    ReplyDelete
  2. Ma aina lappan Burdasid ja tuulan Abakhani kangapoodides ringi. Jõuaks ükskord õmblemiseni ka ;)

    ReplyDelete